Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

Tabii tuzdan binalmış ve çarpık çurpuk bir kullanıma malik olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama katkısızladığı biriyi yarar vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar yardımıyla havadaki bakterileri öldürür ve ortama faallık katar. Bulunmuş olduğu âlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar vasatın havasını değiştirir.

Bu tasarmızda sizler derunin tuz lambasını mercek altına aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi kesinlikle anlaşılır” kabilinden sorulara yönıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini elan yakından teşhisyalım!

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak üzere bu sağlamlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve bağırsakindeki lamba sebebiyle ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas balkılarınız var ise azalmış olur. Artı iyonları nanay etme özelliği yardımıyla asude ve birinci sınıf bir gaflet uyumanızı katkısızlar.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna rabıtlı olarak bileğemekkenlik göstermektedir.

Himalaya evet da Çankırı tuzundan meydana getirilen tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın sağlamlıkları üzerinde yararlı etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı negatif iyonlar ile bulunmuş olduğu çevrenin atmosferini değsoruntirmektedir. Yaydığı olumsuz iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının yönı keşik âdem esenlığı üzerinde de muhteşem faydaları vardır. Tuzun rutubet emme özelliği sayesinde lambanın bulunduğu ortamların gönen dengesi katkısızlanır.

Tuz lambası kullanıldığı ortama menfi iyonlar yaymaktadır. Bu iyonlar sebebiyle zeminın havası değmeslekmekte ve temizlenmektedir. Tuz lambasının yaydığı olumsuz iyonları nefes almayı kolaylaştırmakla müşterek âdemoğlu sağlığına cesim ölçübile yarar sağlamaktadır.

Kas Dertlarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi zait evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği başüstüneğu için kas, eklem ve romatizma vecalarını da azaltır.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı dem, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye başlar ve bu sayede Çankırı kristal kayaç tuzu lambası olumsuz iyon yaymaya adım atar.

Makam veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sebebiyle vücudun kendini elan zinde hissetmesini bile sağlamlar.

Diğer bir tanılamamla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıdem gece lambasıdır.

Döşek odası ve çocuk odasında kullanılarak birinci sınıf ve huzur bir gaflet olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda yararlanmaında üste geceleyin lambası özelliği bile tesirli olmaktadır.

Odaklanmaya Yararlıdır: Tuz lambaları dem kırmızıış verişinin erinç örgülmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Yorumlarda markaların ticari saygınlıkını zedeleyici, karalayıcı ve tuz lambası herhangi bir şekilde ticari zarara vadi hevesliabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page