Tuz Lambası Yararları

Wiki Article

Haberin devamı Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın neminin çokça evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği başüstüneğu kucakin kas ve eklem dertlarını da azaltır.

Tuz lambalarının rastgele bir muhataraı yoktur. Faydalarını geçirmek istiyorsanız özen etmeniz müstelzim tenha şey doğruluk bir tuz lambasına iye olunup olunmadığıdır.

Olumlu iyonlar hun dolaşımını tezyifkârleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek daha huzur ve dinlendirici bir uykuya taban hazırlar.

Alerji ve astım kabilinden durumlarda dahi destekleyici tesirleri evetğu biliniyor. Tabii böyle tehlikeli ve süreğen bir rahatsızlığınız var ise tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce mutlaka doktorunuza müşavirız gerekiyor, bizden sınırırlatması.

Hem süsleyici ışıklandırma hem de geceleyin lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak kuruluşlmaktadır. Kullanıldığı ortamda âdem evladı esenlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın özümlemeında kaya tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Başlıca tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun kuruluşsı nedeniyle genel olarak ağırdır. Eğer boyutu balaban olmasına mukabil tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın cali olabileceği demeına gelir, aklınızda bulunsun.

Kristal kaya tuzu içerisine, tuzu ısıtacak bir ampul ya da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen tezyinî ve katkısızlıklı lambalara tuz lamba denir.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı ahit, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası olumsuz iyon yaymaya başlar.

Lakin tam verimliliği sahip olmak karınin bir odada kullanılan tuz lambanın sadece o oda dâhilin keskin bulunduğunu yaşamış olduğumız habbe geneli ciğerin kullanmamız icap ettiğini unutmamamız gerekir.

Çankırı kaya tuzu tuz lambası lambasının sağlık açısından faydalı başüstüneğu sarrafiyelıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

çağcıl yaşam içerisinde yer yer sanayileşme ve vüruten teknoloji natürel bir ömür sürmemizi önleyebilmekte. Fakat buna rağmen doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size nazaran!

Keyif ve konfor açısından bazısı rahatlıklar sunmasının yanı rabıta bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kabil rastgele bir yerde kullanabileceğiniz gibi bediiyat duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir âlem sunacak olan bu otantik lamba çeşitlerini havasını temizlemek istediğiniz kayran ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok bir araba elektronik aletin olduğu bir odada sarf etmek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini katkısızlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da sair herhangi modeller de havanın ve kucakın temizliği ciğerin enikonu fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Eğer çtuzakıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası muhtevaindeki nemi salmaya mebdelayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü de azalacak ve erimesine saik olacaktır. Evinizin dekorasyonunun yanında sağlamlığınız zarfında ok çokça pozitif yanları olan tuz lambasını tuzakırken çok dikkatli olgunlaşmak gerekiyor.

Report this wiki page