Tuz Lambası

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi küsurat natürel malzemeler ortada yerini kayran tuz lambası, Himalaya tuzu gibi katıksız tuz kaynaklarından elde edilmesi yüz çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin daha esenlıklı ve koyu uyumasını sağlar.

Fiziksel, ruhsal, kimyevi ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde müspet etkisi gibi adetlamayacak kadar çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunduğunuz dünyaın âlem kalitesini iyileştirmek ve bitirmek midein harika bir tabii ambiyans temizleyicisidir.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve içindeki lamba sebebiyle ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas ağrılarınız varsa azalmış olur. Pozitif iyonları nanay etme özelliği sebebiyle kolaylıkla ve kaliteli bir hab uyumanızı sağlamlar.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna rabıtlı olarak bileğmeselekenlik göstermektedir.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın sağlamlıkları üzerinde olumlu etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini bileğanlayıştirmektedir. Yaydığı negatif iyonlar kişinin nefes almasını kolaylaştırmasının kanatı aralık âdemoğlu esenlığı üzerinde bile önemli faydaları vardır. Tuzun gönen emme özelliği sebebiyle lambanın bulunduğu ortamların rutubet dengesi sağlanır.

Ciddi tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun kuruluşsı nedeniyle genel olarak ağırdır. Eğer boyutu kocaman olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın yapmacık olabileceği fehvaına hasılat, aklınızda bulunsun.

Kristal kaya tuzu içine, tuzu ısıtacak bir ampul ya da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen dekoratif ve katkısızlıklı lambalara tuz lamba denir.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan bütün yorumların legal sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Sadece lüp döşek odası ya da çocuk odası kadar alanlarında değil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Havaın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem balkılarında eksilme görülür. Bunun cenahı sıra teneffüs yolu hastalıkları karınin rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Diğer taraftan şeb lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin sükûnet uyumasını sağlamlar. Çalışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Ne Kullanılır?

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama negatif iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı olumsuz iyonlar, nefes almayı kolaylaştıran bir etkiye bile sahiptir.

Esenlik ve konfor açısından bazı rahatlıklar sunmasının kenarı esna bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap üzere rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabil bedii duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir sonuçsuz tuz lambası sunacak olan bu özgün lamba çeşitlerini havasını arıtmak istediğiniz alan ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok bir küme elektronik aletin evetğu bir odada takmak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini esenlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da diğer rastgele modeller de havanın ve vasatın temizliği karınin az çok fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Şayet göz veya bulunmuş olduğunuz sahaın kapı ve penceresi umumi olarak çıplak ise lambanın yaydığı negatif iyon kayran genişlediği muhtevain çok bir araba etkili olmayacak ve verimlilik orantıı düşecektir.

Report this wiki page