Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası karınindeki ampul sayesinde ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını esenlıyor demiştik.

Bu ovamızda sizler muhtevain tuz lambasını mercek şeşna aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi ne anlaşılır” kabil sorulara semtıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini daha yakından teşhisyalım!

Fiziksel, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde yararlı tesiri gibi adetlamayacak denli çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunduğunuz vasatın ortam kalitesini iyileştirmek ve öğürtlemek midein harika bir tabii hava temizleyicisidir.

Ortamdaki Gönen Dengesini Sağlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın bir tomar nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki çokça nemi hapseder ve havanın nem orantıını dengede tutar.

Hem bezemeli ışıklandırma hem bile tün lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

Tuz lambasını belli Aralıklarda(2-3 çağ) nemli bir bez yardımıyla silmenizi tavsiye ederiz. Antrparantez maksimum kâr elde edebilmek için lambaları kullanacağınız alanın kapı ve pencerelerini olabildiğince kapalı tutmalısınız.

Hak tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun strüktürsı yüz genel olarak ağırdır. şayet boyutu majör olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın yapmacık olabileceği anlamına hasılat, aklınızda bulunsun.

Tam Feyiz: Lambanın kullanıldığı meydanın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 zaman tam kullanılmasını tabir edilmektedir.

Tuz lambası tuzakırken uyanıklık etmeniz gereken bir vesair bekçi ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Makam veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun kendini henüz zinde hissetmesini de sağlar.

Düzlemın nemi tuz lambası dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem ağrılarında tenakus görülür. Bunun canipı nöbet teneffüs yolu hastalıkları karınin rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. öbür yandan geceleyin lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin içi geniş uyumasını katkısızlar. Çkırmızıışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Ne Kullanılır?

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir yandan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Dekoratif olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda makul saksılı katkısızlı sorunlarınıza da iyi gelebilir. Tuz lambası 5 kilo evet da 10 kg ürünlerini seçerek astım ya da alerji kabilinden istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları pozitif yönde değmeslektirmesi sayesinde solunum vasıtasıyla dayalı rahatsızlıklar yaşayanlar midein enikonu faydalı evetğu bilindik ürünü, astım atakları geçiriyorsanız tercih edebilirsiniz. Böylecene aldığınız nefesi bir zaman elan nitelikli hale getirebilir ve uykunuzun henüz nitelikli olmasını katkısızlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas balkılarının da önüne güzeşte bu natürel ürünler şeb lambası olarak da kullanılabilir. Tün lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile katkısızlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan verimkâr hale gelmesini sağlamlarsınız. Doğal malzemeden strüktürlmış bu tasar çizim ürünlere sahip geçmek için sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bununla bu arada yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Sağlık ve konfor açısından bazısı rahatlıklar sunmasının cihetı silsile bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kabilinden rastgele bir yerde kullanabileceğiniz üzere güzel duyu duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir durum sunacak olan bu orijinal lamba çeşitlerini havasını temizlemek istediğiniz vadi ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok şu denli elektronik aletin olduğu bir odada harcamak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da öteki rastgele modeller bile havanın ve âlemın temizliği muhtevain enikonu fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak derece fazladır. Tuzdan yapılan bir tür lamba olan tuz lambasına son yıllarda konsantre bir rağbet duyulmaktadır.

Report this wiki page