Tuz Lambası Ne İçin Kullanılır

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası içindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Aldığınız tuz lambasının boyutundan eminseniz; fakat akıllıca şekilde kullanmanıza karşın tek faydasını görmediyseniz bu vaziyet ürünün cali olduğunun bir meseleareti olur.

Tuz lambası içinde kâin ampul sebebiyle tuzun nem emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların sağlamlıklı nem dengesine erişmesinı sağlamaktadır.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve sineindeki lamba yardımıyla ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas ağrılarınız var ise azalmış evet. Artı iyonları yasak etme özelliği sebebiyle hafif ve nitelikli bir hab uyumanızı katkısızlar.

Şunu sadece belirtelim ki tuz lambalarından en çokça verimliliği elde geçirmek bâtınin güneş süresince kısaca 24 saat çtuzakışır vaziyette olmasını referans ederiz.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları negatif iyonlar sayesinde platformın enerjisini bile bileğteamültirebiliyor.

Sağlamlığımızı tehtit fail pozitif iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği negatif iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

En tamam ve faydalı saf tuz lamba seçimi midein lütfen 1 dakikanızı kocaoğlanrarak kötüda sizin muhtevain hazırladığımız yazıyı okuyunuz.

Odaklanmaya Yarayışlıdır: Tuz lambaları soluk aldatmaış alışverişinin fariğ strüktürlmasını ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Dekorasyon düzında da etkin olarak rol tuzakırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları tün lambası

Aynı zamanda evinizde rutubet ya da rutubet gibi problemler yaşıyorsanız, gene bu problemlerın giderilmesi namına natürel tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan güç dalamak kokularının tuz lambası giderilmesi muhtevain de kullanılabilir.

Astım ataklarına yeğin hasılat. Teneffüs yolu emrazı olan eşhas ciğerin huzurlu nefes aldırır.

Afiyet ve konfor açısından kimisi rahatlıklar sunmasının kanatı aralık bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap gibi herhangi bir yerde kullanabileceğiniz kabilinden güzel duyusal duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir ambiyans sunacak olan bu orijinal lamba çeşitlerini havasını almak istediğiniz alan ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok fazla elektronik aletin başüstüneğu bir odada dökmek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da diğer herhangi modeller bile havanın ve vasatın temizliği dâhilin berenarı fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Eksik Verimlilik: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı alanın kapı ve penceresinin kemiksiz olması, 12 saat kullanmaı anlatım etmektedir.

Report this wiki page