Dekoratif Tuz Lambası

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi artan tabii malzemeler arasında yerini yer tuz lambası, Himalaya tuzu gibi saf tuz kaynaklarından elde edilmesi cihetiyle çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Bu yazgımızda sizler muhtevain tuz lambasını mercek altına aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi kesinlikle anlaşılır” kadar sorulara üstıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini daha yakından teşhisyalım!

Olumlu iyonlar soy kan dolaşımıını makûsleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. Akşam lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları namevcut ederek daha asude ve dinlendirici bir uykuya yeryüzü hazırlar.

Alerji ve astım kabilinden durumlarda dahi destekleyici tesirleri başüstüneğu biliniyor. Tabii hakeza güvenilir ve vakayiname bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya karar vermeden önce behemehâl doktorunuza danışmanız gerekiyor, bizden çizgiırlatması.

4. Erke seviyesini fazlalıkrıyor Tuz lambası, yaydığı menfi iyonlar sayesinde ortamdaki oksijenin artmasını katkısızlıyor. Oksijenin artması ise vücuda erke verirken insanoğluın kendilerini elan zinde hissetmesine de destek oluyor.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan meydana getirilen tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın esenlıkları üzerinde pozitif etkisinde bırakır oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı negatif iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini değkonutirmektedir. Yaydığı negatif iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının kenarı nöbet âdem sağlığı üzerinde de eke faydaları vardır. Tuzun nem emme özelliği yardımıyla lambanın bulunmuş olduğu ortamların rutubet dengesi katkısızlanır.

Yamaç veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini henüz yavuz ve zinde hissetmesini bile esenlar.

tuz lambası Tuz lambaları negatif iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Sağlamlığı tehdit eden olumlu iyonları ortadan kaldırır.

Tuz lambası düzenırken özen etmeniz gereken bir özge puan ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla sıcak pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Sadece habbe yatak odası ya da çocuk odası kabil alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da gönen üzere problemler yaşıyorsanız, yine bu sorunların giderilmesi adına katıksız tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan ağır ekmek kokularının giderilmesi ciğerin bile kullanılabilir.

Tuz lambaları ciğerin ısıya dayanıklı ve uzun periyodik çtuzakışma kapasitesi olan ampul kullanmanız gerektiğini bile ihmal etmeyin.

Odaklanmaya Yarayışlıdır: Tuz lambaları soluk kızılış alışverişinin hafif örgülmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve olumlu hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Tuz havadaki nemi çeker ve sineindeki lamba sayesinde havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin saik olduğu kas ağrılarını azaltır.

Report this wiki page