Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

Natürel tuzdan mimarilmış ve gösterişsiz bir kullanıma ehil olan kaya tuz lamba bulunduğu ortama sağladığı birhayli yarar vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama ateş parçasılık katar. Bulunmuş olduğu âlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan menfi iyonlar vasatın havasını bileğişlemtirir.

"Ben Tarama Kampanyası" ile kanserde er teşhisin önemi anlatılacak Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi, tüm afiyet tesislarında devreye giriyor Türkiye'bile yaklaşık 70 bin MS hastası bulunuyor Hastanelerde kullanılacak tıbbi cihazlara "garanti belgesi" zorunluluğu getirildi Aç karnına kahve midemek zararlı mı?

Havanın saf olmasını sağlayıcı olumsuz iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın çokça nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki fazla nemi hapseder ve havanın rutubet büyüklükını dengede meblağ.

Şunu çabucak belirtelim ki tuz lambalarından en zait verimliliği elde kılmak bâtınin zaman süresince kısaca 24 vakit çalışır vaziyette olmasını referans ederiz.

Tuz lambası Himalaya tuzu evet da Çankırı tuzu kullanılarak mimarilmaktadır. Kullanıldığı ortamda âdem evladı katkısızlığı üzerine etkileri ile tercih edilmektedir. Lambanın inşaatında kaya tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki lüks nemi kendine çekerek kucakın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet üzere sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem dertlarına hayırlı gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

Ne boyutta ve kaç tane tuz lambası kullanılacağı temelli lüp boyutuna sınırlıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir tane tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz yalnızca mecra odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize destelı bir durumdur.

  Gayrı tuz lamba türlerinde evetğu kabilinden hiçbir şekilde kalıp ve pres uygulamasına basıcı tutulmamıştır, top il sorunlemesiyle yapılmıştır.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın bir küme nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki ziyade nemi çekerler ve havanın gönen tahminını istikrarlı bir hale getirirler.

Ayrıksı bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kaya tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıhun tün lambasıdır.

Tuz lambaları için ısıya dayanıklı ve uzun periyodik çkırmızıışma kapasitesi olan ampul tuz lambası kullanmanız icap ettiğini bile unutmayın.

Boyutları, şekilleri ve renkleri bileğaksiyonebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en amelî olanı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Eğer çallıkıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası bağırsakindeki nemi salmaya kellelayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine illet olacaktır. Evinizin dekorasyonunun nispetle esenlığınız içre ok okkalı pozitif yanları olan tuz lambasını alırken çok dikkatli yetişmek gerekiyor.

Report this wiki page