Tuz Lambası Yararları

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi mütezayit katıksız malzemeler beyninde yerini kayran tuz lambası, Himalaya tuzu kabil doğal tuz kaynaklarından elde edilmesi yüz çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Ancak kontralıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz tefsir platformlarında henüz katkısızlıklı bir tartışma kucakını temin eylemek için ortaya koyduğumuz bazı değerlendirme ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çatlatmak istiyoruz.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak üzere bu sağlamlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Ortamdaki Gönen Dengesini Sağlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın zait nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki ziyade nemi hapseder ve havanın nem büyüklükını dengede tutar.

Hem dekoratif ışıklandırma hem de akşam lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları akıllıca türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun nihayetinde bunlarında bir ömrü olacağından ve belirli bir müddet sonrasında bileğmeslektirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

Sağlığımızı tehtit eden pozitif iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği olumsuz iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Kas Ağrılarını Dindirir: Eklem ve kas dertları havanın nemi okkalı olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği başüstüneğu muhtevain kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

Tuz lambalarının sair bildiğimiz lambalardan en önemli ayırtı sağlık ya da şifa için kullanılıyor olmasıdır.

Tuz lambası hem bezemeli hem bile esenlıklı bir ürün evetğu bağırsakin tasarruf düzı da bayağı koskocamantir. çoklukla istikrar odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı dâhilin denk odalarında da çoğunlukla kullanılırlar. Gece lambası alegori odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

Gayrı bir tanımla ışığın çeşitli boyutlarda ve ağırlıklarda kesilen kristal kayaç tuzu ile birleştirilmesi ile ortaya çıkan şeb lambasıdır.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama menfi iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı menfi iyonlar, soluk almayı kolaylaştıran bir etkiye de sahiptir.

Begonya Hatun YouTube hatımıza da sürdürümcü olarak bize takviye verebilir, dikkat çekici bâtıneriklerimizi kovuşturma edebilirsiniz: Reklamlar

Tuz tuz lambası havadaki nemi çeker ve derunindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin vesile başüstüneğu kas balkılarını azaltır.

Report this wiki page