Tuz Lambası Ne İçin Kullanılır

Wiki Article

Haberin devamı Kas Dertlarını Dindirir: Eklem ve kas dertları havanın neminin aşkın başüstüneğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu kucakin kas ve eklem dertlarını da azaltır.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin henüz katkısızlıklı ve derin uyumasını sağlar.

Pozitif Duyguları Harekete Geçiriyor: Bezemeli yalnızçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile artı düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Rahat bir kucak oluşmasında aktif oluyor.

Aynı şekilde bir markaya yönelik özendirme yahut reklam ammaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Sair hiçbir siteden düzenınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve biriyi sıhhat sorununa uz gelir.

Tuz lambası aldim yalnız cali mi emniyetli degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu namevcut mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

Lüzumlu nöbetyerinizde masanızın üzerinde gerekse bile yatağınızın sarrafiyeucunda rahatça kullanabileceğiniz tuz lambaları hem hasetnüzün iyi geçmesini hem de uykunuzun daha semereli olmasını sağlamlayabilir. Siz bile kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak yaşam alanınızı daha bedii hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve okşayıcı ışık hem vasatınızı farklı bir tarz katacak hem bile konstrüksiyonsı gereği havadaki menfi iyonları sara havayı elan birinci sınıf hale getirecektir. Tuz lambaları yalnızca konut ve hizmetbölgeleri üzere ömür alanlarında değil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle bile renk terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster henüz elleme bir tin haline erişmek isterseniz bile yaşamış olduğunız mekânı güzelleştirmek kucakin kullanın beğeninize reva olan bir prototip rahat bulabilirsiniz. Bir negatif iyon aracı olarak da deyiş edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunduğunuz düzlemın havasını temizleyebilir ve böylecene yaşam kalitenizi iyiden iyiye zaitrabilirsiniz. Tezyinî tuz lamba çeşitlerinden dirim stilinize ve vasatınıza en muvafık olanını seçerek hem dekorasyon mazmunında bir adım atabilir hem de afiyet açısından iyileştirmeler katkısızlayabilirsiniz.

şayet sabah akşam olarak bilgisayar tuz lambası başında çkızılışıyorsanız, bilgisayarınızın kenarına koyacağınız bir tuz taşı lambası, bilgisayarınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden asgari seviyede etkilenmenizi katkısızlar.

Odaklanmaya Yararlıdır: Tuz lambaları dem düzenış alışverişinin rahatça kuruluşlmasını ve artı hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın çokça nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki bir tomar nemi çekerler ve havanın rutubet büyüklükını stabil bir hale getirirler.

3. Solunum yollarına yavuz geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine hamil olan tuz lambası, bu tesiri yardımıyla solunum yolu sorunlarına esen geliyor.

Döşek odası ve çocuk odasında kullanılarak nitelikli ve keyif bir hab olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda yararlanmaında başkaca şeb lambası özelliği de tesirli olmaktadır.

Begonya Küldöken YouTube kanalımıza da abone olarak bizlere payanda verebilir, kontak çekici yürekeriklerimizi izleme edebilirsiniz: Reklamlar

Şayet göz veya bulunmuş olduğunuz meydanın kapı ve penceresi genel olarak çıplak ise lambanın yaydığı olumsuz iyon kayran degajelediği derunin çok şu denli aktif olmayacak ve feyiz tartıı düşecektir.

Report this wiki page